О Нама

Адвокатска канцеларија Радошевић и Жарковић поседује преко 15 година искуства у пружању правних услуга и заступања правних и физичких лица пред правосудним и другим државним органима републике Србије. Услуге које ова канцеларија пружа пре свега се односе на области грађанског права, што подразумева класичну грађанску парницу и заступање пред судовима у споровима проистеклим из облигационог и стварног права, накнаде штете, радног права, али и широк дијапазон активности из области привредног права, укључујући заступања у привредним споровима, ликвидацији и стечају.

Активности адвоката који раде у овој канцеларији, њихових сарадника и адвокатских приправника такође су усмерене и на рад са привредним субјектима у области привредног, пословног и грађанског права.

Услуге које пружамо нашим клијентима су свеобухватне – од консултација, проналажења прихватљивог решења за питања и проблеме које нам клијенти презентују, како у погледу крајњег пословног резултата, тако и финансијског трошка, па до реализације договореног решења, било кроз закључење споразума (поравнања) са супротном страном, било, уколико договор није могућ, кроз заступања у управним поступцима, заступања пред судовима и/или др. државним органима, све са циљем заштите интереса клијената и постизања најбољег резултата у конкретном случају. Приступ клијенту и пружање услуга заснивају се на високом степену квалитета, на проналажењу и благовременом презентовању решења у складу са индивидуалним потребама сваког клијента. Давањем креативних и практичних савета, заснованих на добром познавању правног и пословног окружења, помажемо клијентима у остваривању пословних циљева. У овом тренутку канцеларија Радошевић и Жарковић пружа правне услуге за више, превасходно, домаћих компанија и великом броју физичких лица. Сви клијенти у нашој канцеларији, без разлике, добијају правне услуге на највишем професионалном нивоу.
Нашу канцеларију чини ефикасан, стручан и искусан тим адвоката и сарадника, у свим областима права, који свакодневно прате промене у законодавству, судској пракси и пословним дешавањима и приликама,да би потом та искуства и знања преточили у решавања сваког од питања која клијенти пред њих поставе.

Добродошли у Адвокатску канцеларију Радошевић и Жарковић!

Наша мисија

Мисија адвокатске канцеларије „Радошевић и Жарковић“ је да пружи ефикасне правне услуге својим клијентима.
  • Прихватљиво решење за питања и проблеме које нам клијенти презентују
  • Пружање услуга се заснива на високом степену квалитета
  • Креативни, практични савети, засновани на добром познавању правног и пословног окружења
Како Вам можемо помоћи?

Контактирајте нас кликом на дугме контакт.

Excellent cooperation with Radošević and Žarković law office

Marko Živković
Client, Marko Živković

Велика сарадња са многобројним клијентима